Smrt Bunnya Munroa Nick Cave

ISBN: 9789536683969

Published:

Paperback

222 pages


Description

Smrt Bunnya Munroa  by  Nick Cave

Smrt Bunnya Munroa by Nick Cave
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 222 pages | ISBN: 9789536683969 | 8.77 Mb

Nick Cave, mračni bard rocka i jedna od najutjecajnijih ikona suvremene kulture, u svom drugom, dugoočekivanom romanu (ponovno u izdanju Šarenog dućana) još jednom potvrđuje svu raskoš svojih raznorodnih talenata! Smrt Bunnya Munroa je mahnita pričaMoreNick Cave, mračni bard rocka i jedna od najutjecajnijih ikona suvremene kulture, u svom drugom, dugoočekivanom romanu (ponovno u izdanju Šarenog dućana) još jednom potvrđuje svu raskoš svojih raznorodnih talenata!

Smrt Bunnya Munroa je mahnita priča o netom obudovjelom trgovcu kozmetičkim proizvodima, svojevrsnom bludnom sinu opsjednutom nebrojenim seksualnim i inim zastranjenjima- o njegovom alegorijskom putovanju na kraj noći u potrazi za vlastitom dušom i fantazmagoričnoj transformaciji iz razvratnog ševca preko promućurnog trgovca u živog mrtvaca...Nakon ovako kvalitetnog, žestokog i modernog uratka, definitivno više nema dvojbe da Cave visoko postavlja letvicu svoje nove, posve ozbiljne književne karijere.

Jer, ovo je dobar i zaokružen, ali prije svega, neobično dojmljiv i duboko potresan roman – pravo otkriće za površne poznavatelje Caveova stvaralačkog opusa, a ultimativna lektira za fanove. Riječju: književni događaj par (s)excellence!Kad bi zaključali Cormaca McCarthya, Franza Kafku i Bennya Hilla u priobalni apartman u Brightonu, vjerojatno bi izašli s nečim poput Bunnya Munroa... Caveov roman se nameće kao snažno djelo...

štivo koje osvaja... IRVINE WELSHEnter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Smrt Bunnya Munroa":


legendsmu.eu

©2014-2015 | DMCA | Contact us