Bidden en vallen Henk van Straten

ISBN:

Published: October 27th 2015

Paperback

448 pages


Description

Bidden en vallen  by  Henk van Straten

Bidden en vallen by Henk van Straten
October 27th 2015 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 448 pages | ISBN: | 3.44 Mb

Hij is zo dichtbij- hij kan het bijna aanraken. Tom Kuiper, accountmanager van het luxe horlogemerk Omega, moet een succes zien te maken van zijn zakenreis naar Hongkong. Dan komt alles goed. Dan kan hij eindelijk bedaren en misschien weer eens liefMoreHij is zo dichtbij- hij kan het bijna aanraken. Tom Kuiper, accountmanager van het luxe horlogemerk Omega, moet een succes zien te maken van zijn zakenreis naar Hongkong.

Dan komt alles goed. Dan kan hij eindelijk bedaren en misschien weer eens lief zijn voor zijn gezin. Maar op een warme zondagochtend in november raakt Tom Kuiper zichzelf helemaal kwijt. In een plantsoen vlak bij huis laat hij zich in met een jonge Marokkaan. Het betekent het startsein voor de desintegratie van zijn wereld.Terwijl Tom koortsig naar zichzelf zoekt op een eiland voor de kust van Hongkong, bijgestaan door een witte aal en Hollywood-acteur Daniel Craig, beginnen ook de mensen thuis hun grip op het leven te verliezen.

Echtgenote Els vindt tijdens een catastrofale Zen-retraite niet bepaald wat ze zocht. Farid, een rechtenstudent en amateur kickbokser, vecht nog steeds voornamelijk tegen de jongen die hij niet langer wil zijn. Chris, een door de mand gevallen schrijver, verbergt zich op zolder bij zijn zus Els en zwager Tom, waar hij een verhaal ontdekt dat hem dwingt te kiezen tussen succes of familie, en denkt zijn nieuwe vriendin Anne met hem eindelijk liefde en een toekomst te hebben gevonden.

En ergens is ook nog de jongen uit het plantsoen, met wie het allemaal begon.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Bidden en vallen":


legendsmu.eu

©2014-2015 | DMCA | Contact us